Μια επιτυχημένη δράση συνεργασίας και εθελοντισμού

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες συντήρησης του Κλειστού Γυμναστηρίου του 5ου-20ου Δημοτικού Σχολείου Ηλιούπολης, στο οποίο πραγματοποιούνται προπονήσεις και αγώνες των αναπτυξιακών μας τμημάτων.
Οι εργασίες που πραγματοποιήθηκαν περιελάμβαναν στοκάρισμα, τρίψιμο και βάψιμο των εσωτερικών τοίχων του γυμναστηρίου, βάψιμο των στυλοβατών βόλεϊ και στη συνέχεια γενική καθαριότητα του γυμναστηρίου. Όλες οι εργασίες έγιναν με την άψογη συνεργασία του ΓΣ Ηλιούπολης Βόλλευ Ανδρών.
Ευχαριστούμε θερμά την Πρωτοβάθμια Σχολική Επιτροπή του Δήμου Ηλιούπολης και ιδιαιτέρως τον Πρόεδρο κύριο Ευστάθιο Ψυρρόπουλο καθώς και την κυρία Κατερίνα Βλαχάκη, για τη συνεργασία και την παροχή υλικών για την υλοποίηση του ελαιοχρωματισμού. Επίσης, ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές του Αθλητικό Σωματείο Ηλιούπολης (Α.Σ.ΗΛ.) και του ΓΣ Ηλιούπολης Βόλλευ Ανδρών που ανταποκρίθηκαν στην εθελοντική δράση.
Η ενέργεια αυτή αποτελεί ένα δείγμα ότι με τη συνεργασία και τις εθελοντικές δράσεις μπορούμε να δημιουργήσουμε καλύτερες συνθήκες και να πετύχουμε πολλά και όμορφα πράγματα!

FB_IMG_1532255464578

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s