Ανανέωση συνεργασίας με την Μυρτώ Ξοφάκη

Ο Α.Σ. Ηλιούπολης ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τη Μυρτώ Ξοφάκη στην Ομάδα Βόλεϊ Γυναικών.
Η Μυρτώ Ξοφάκη μετά από ολιγόμηνη απουσία, λόγω προσωπικών υποχρεώσεων, επιστρέφει στα γήπεδα και θα ενισχύσει το γυναικείο τμήμα του συλλόγου. Η 24χρονη Μυρτώ είναι γεννημένη και μεγαλωμένη στην Ηλιούπολη. Αγωνίζεται στη θέση του ακραίου και είναι απόφοιτος του Παιδαγωγικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Αθηνών. Επίσης, είναι προπονήτρια στις ακαδημίες του συλλόγου.
Ανήκει στο δυναμικό του Α.Σ. Ηλιούπολης από την αρχή της λειτουργίας του, ενώ τα πρώτα της βήματα στο χώρο τα έκανε στη Φιλία Ηλιούπολης.
Ο Σύλλογος την καλωσορίζει για άλλη μια χρονιά και της εύχεται υγεία και καλή αγωνιστική χρονιά!

FB_IMG_1532033701686

Έναρξη συνεργασίας με τη Νάντια Χρυσομαλλίδη

Ο Α.Σ. Ηλιούπολης ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τη Νάντια Χρυσομαλλίδη στην Ομάδα Βόλεϊ Γυναικών.
Η Νάντια Χρυσομαλλίδη είναι 27 χρονών, αγωνίζεται στη θέση του πασαδόρου και είναι απόφοιτος του τμήματος Μηχανικών Περιβάλλοντος του Πολυτεχνείου Πατρών.
Την προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκε στην ΑΕ Γκράβας, στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής ΕΣΠΑΑΑ. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στο ΠΑΚ Χαλανδρίου, Παναιτωλικό ΓΦΣ, ΓΣ Μεσολογγίου, ΠΑΟ Κουκάκι, ΑΕ Γκράβας.
Η εκρηκτική πασαδόρος, θα συνεργαστεί για 2η φορά με τον προπονητή Γιώργο Κερκινέ και αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά με το πολύ καλό σερβίς και μπλοκ της.Τη φετινή περίοδο του καλοκαιριού αγωνίστηκε και στο Πανελλήνιο Πρωταθλήματα Beach Volley.
Ο Σύλλογος την καλωσορίζει και της εύχεται υγεία και καλή αγωνιστική χρονιά!

FB_IMG_1531920792468.jpg

Ανανέωση συνεργασίας με την Κατερίνα Κοντολέων

Ο Α.Σ. Ηλιούπολης ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τη Κατερίνα Κοντολέων στην Ομάδα Βόλεϊ Γυναικών.
Η Ηλιουπολίτισσα Κατερίνα Κοντολέων, είναι 18 χρονών, αγωνίζεται στη θέση του διαγώνιου και ακραίου και φέτος έδωσε Πανελλήνιες εξετάσεις στις οποίες συγκέντρωσε υψηλή βαθμολογία πετυχαίνοντας έτσι τον στόχο της.
Είναι γέννημα-θρέμμα του ΑΣ Ηλιούπολης και έχει αγωνιστεί σε όλα τα αναπτυξιακά τμήματα του συλλόγου.
Η φέρελπις αθλήτρια θα συνεχίσει να καρφώνει πλέον και για το γυναικείο τμήμα, δουλεύοντας ταυτόχρονα σκληρά, για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
Ο Σύλλογος την καλωσορίζει για άλλη μια χρονιά και της εύχεται υγεία, επιτυχίες και δύναμη στη νέα αγωνιστική χρονιά!

FB_IMG_1531832377934

Το 1ο Volleyball Tournament ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία!!!

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1ο Vintage Beach Volleyball Tournament που συνδιοργάνωσε ο ΑΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ με το Anima Club!!!
Μετά από ένα δυνατό τελικό και παρά τον τραυματισμό του ενός Φραντζή, τα αδέρφια (Μοσχάτο) κατάφεραν να επικρατήσουν με 2-0 των Μπαγορδάκη/Πανάγο (ΣΥΔΠΕ) κατακτώντας το τουρνουά και τον πρώτο επίσημο τίτλο VINTAGE!.Αντίστοιχα, νικήτριες στον τελικό των γυναικών οι Χιόνη και Καραγιάννη (ΣΥΔΠΕ)που επικράτησαν με 2-0 των Αγγελάκη/ Σορμαινη (Αιξωνή)! Εκτός από τα μετάλλια και τα κύπελλα από τα επαθλα «ΖΕΥΣ»-ΚΥΠΕΛΛΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ (www.epathlazeus.gr/), οι νικητές και οι νικήτριες κέρδισαν και δωρεάν ακτοπλοϊκά εισιτήρια για νησιά της επιλογής τους στον Αργοσαρωνικό προσφορά της Saronic ferries (www.saronicferries.gr).

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Έναρξη συνεργασίας με την Άννα Κουμβάκη

Ο Α.Σ. Ηλιούπολης ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την Άννα Κουμβάκη στην Ομάδα Βόλεϊ Γυναικών.
Η Άννα Κουμβάκη είναι 29 χρονών και είναι γεννημένη και μεγαλωμένη στην Ηλιούπολη. Αγωνίζεται στη θέση της διαγωνίου και είναι απόφοιτος του τμήματος Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Ηρακλείου.
Την προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκε στη Γ.Α.Ν.Σ. Ίρις, στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, ενώ τα πρώτα της βήματα στο χώρο τα έκανε στη Φιλία Ηλιούπολης. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στον Α.Ο.Νέοι Βύρωνος, ΔΑΣ Δραπετσώνας, ΑΟΝ Αργυρούπολης, ΑΘΛΕΣΗ Ηρακλείου, ΑΟ Τράχωνες Αλίμου.
Η έμπειρη αθλήτρια αγωνίζεται με επιτυχία τα τελευταία χρόνια και στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Beach Volley, έχοντας πάρα πολλές διακρίσεις.
Ο Σύλλογος την καλωσορίζει και της εύχεται υγεία και καλή αγωνιστική χρονιά!

FB_IMG_1531741375650

Έναρξη συνεργασίας με τη Ναταλία Κουμούτσου

Α.Σ. Ηλιούπολης ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τη Ναταλία Κουμούτσου στην Ομάδα Βόλεϊ Γυναικών.
Η Ναταλία Κουμούτσου είναι 20 χρονών, αγωνίζεται στη θέση του λίμπερο και είναι φοιτήτρια στο Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού στο Πάντειο Πανεπιστήμιο.
Αγωνίστηκε στο Π.Α.Κ. Χαλανδρίου, στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής ΕΣΠΑΑΑ 2017-18 και ανήκει στον Α.Ο.Νέοι Βύρωνος. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στον Α.Ο.Νέοι Βύρωνος, Παναθηναϊκό (Νεάνιδες) και Πανελλήνιο ΓΣ.
Η νεαρή αθλήτρια θα αποτελέσει το δίδυμο των λίμπερο μαζί με την Χριστίνα Μπογιατζή, για την επόμενη χρονιά.
Ο Σύλλογος την καλωσορίζει και της εύχεται υγεία και καλή αγωνιστική χρονιά, ενώ θέλει να ευχαριστήσει το σωματείο Α.Ο. Νέοι Βύρωνος για την άψογη συνεργασία στην ολοκλήρωση της μετεγγραφής με υποσχετική ενός έτους.

FB_IMG_1531493867091

 

 

Έναρξη συνεργασίας με τη Δώρα Βαγγή

Ο Α.Σ. Ηλιούπολης ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τη Δώρα Βαγγή στην Ομάδα Βόλεϊ Γυναικών.
Η Δώρα Βαγγή είναι 26 χρονών, αγωνίζεται στη θέση του κεντρικού και είναι απόφοιτος του Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιά με μεταπτυχιακό στο Πανεπιστήμιο του Ρότερτναμ.
Την αγωνιστική χρονιά 2017-18 ήταν βασικό μέλος του Γ.Α.Ν.Σ Ίρις που συμμετείχε στη Β’ Εθνική, ενώ τις δυο προηγούμενες χρονιές είχε αγωνιστεί στον Δ.Α.Σ. Δραπετσώνας.
Η Δώρα Βαγγή γίνεται μέλος του Α.Σ. Ηλιούπολης για 2η φορά, μιας και ήταν μια από τις αθλήτριες που πανηγύρισαν την άνοδο του συλλόγου από την Α’ ΕΣΠΕΔΑ στη Β’ Εθνική το 2013.
Ο Σύλλογος την καλωσορίζει για άλλη μια χρονιά και της εύχεται υγεία και επιτυχίες στη νέα αγωνιστική χρονιά!

FB_IMG_1531220825307.jpg