Αποχαιρετιστήρια επιστολή του προπονητή Δημ. Κολοκυθά

Ο προπονητής των ομάδων Κορασίδων-Παγκορασίδων & Ενηλίκων, κ. Δημήτρης Κολοκυθάς, ύστερα από τη λύση της συνεργασίας αποχαιρέτησε τον σύλλογό μας με τα παρακάτω λόγια:
«Οι αθλητικές συνεργασίες έχουν πάντα, αρχή και τέλος. Οι όμορφες στιγμές τους όμως, σ’ αυτό το ταξίδι , σε στιγματίζουν και σε ακολουθούν σε όλη την πορεία σου.Το τέλος της συνεργασίας με τον Σύλλογο με βρίσκει σοφότερο και πλουσιότερο σε φιλίες, αναμνήσεις, γνώσεις και συναισθήματα. Θα ήθελα να εκφράσω από τα βάθη της ψυχής μου, ευχές για επιτυχίες στον σύλλογο, ευχάριστα αποτελέσματα στις αθλήτριες που συμμετείχαν στις πανελλήνιες εξετάσεις, καλό κουράγιο και πίστη στον εαυτό τους στις αθλήτριες που θα συμμετέχουν φέτος στις εξετάσεις και καλή πρόοδο στις μικρότερες αθλήτριες τόσο στον αθλητισμό όσο και στον σχολικό τομέα.
Ιδιαίτερα θα ήθελα να ευχαριστήσω για την αγαστή συνεργασία και πολύτιμη συνεισφορά τους στα τμήματα κορασίδων και παγκορασίδων που εργάστηκα, τις Κυρίες Ζαχαροπούλου Σοφία και Χαραλαμπίδη Λιάνα, όσο και τους Κυρίους Ξοφάκη Μπάμπη και Σαββόπουλο Σάββα, Πρόεδρο και ταμία αντίστοιχα του συλλόγου για την ειλικρίνεια των λόγων και των πράξεων τους. Τέλος, να ευχηθώ στο νέο διοικητικό συμβούλιο, καλή επιτυχία στο έργο τους.
Υστερόγραφο
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κ. Κοτσιφόπουλο Δημήτρη και στους παλαίμαχους αθλητές του συλλόγου για τις πρωτόγνωρες!!! αθλητικές στιγμές που μου χάρισαν στη φετινή περίοδο.
Με σεβασμό και εκτίμηση απέναντι στις αθλήτριες, τους γονείς τους και τους ανθρώπους του συλλόγου, ένας παντοτνός φίλος του σωματείου.»
ΚΟΛΟΚΥΘΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Με τη σειρά του, ο Πρόεδρος και το ΔΣ του ΑΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ τον ευχαριστεί θερμά για την συνεργασία και για την προσπάθεια που κατέβαλε και του εύχεται τα καλύτερα για το μέλλον τόσο σε προσωπικό όσο και επαγγελματικό επίπεδο.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s